Skriv om och om igen av Ylva Karlsson och Katarina Kuick - Skriv om och om igen av Ylva Karlsson och Katarina Kuick

Skriv och läs under påsklovet

En grön groda med röda fötter, händer och ögon håller upp en silvrig bläckpenna med gröna detaljer.

Lästips med skrivtips

Skriv om och om igen av Ylva Karlsson och Katarina Kuick
Visa titel Debug

Skriv om och om igen

Skriv! Skriv! Skriv! Skriv så pennan och tangenterna glöder under påsklovet.

Dagens tips är boken ”Skriv om och om igen” av Ylva Karlsson och Katarina Kuick.

Det som gör denna bok så himla bra, är att den är sprängdfylld av inspiration, massor av bra skrivövningar som du som lärare eller du som ungdom bara kan ”göra” för att snabbt skapa en kort historia. Kanske blir det början till en novell, eller din kommande roman? LÄS!

Sätt dig bekvämt och kolla in bibliotekets hemsida och sociala medier. I samarbete med Barnens bibliotek.

[Bild 1 visar en groda som håller i en penna, Bild 2 visar: ett svart bokomslag med texten Skriv om och om igen.]

Liknande titlar