Rädda honom av Camilla Lagerqvist - Rädda honom av Camilla Lagerqvist

Skriv och läs under påsklovet

En grön groda med röda fötter, händer och ögon håller upp en silvrig bläckpenna med gröna detaljer.

Lästips med skrivtips

Rädda honom av Camilla Lagerqvist
Visa titel Debug

Rädda honom!

Skriv! Skriv! Skriv! Skriv så pennan och tangenterna glöder under påsklovet. Dagens tips är: "Rädda honom" av Camilla Lagerqvist.

Boken handlar om Tawni som ska åka till England för att hälsa på farmor och farfar. De bor i en liten by vid kusten, och Tawni ser fram emot ett lugnt och skönt lov där. Men tre dagar innan hon ska resa dit börjar hon få konstiga sms. Bara du kan rädda honom! står det.

Vem är det som messar? Och vem är det hon ska rädda? Plötsligt befinner sig Tawni mitt i ett skrämmande äventyr 80 år bakåt i tiden....

Vill du ha fler skrivtips? Du har chansen att få proffstips av Camilla Lagerqvist själv. Var med på vår digitala skrivarverkstad, måndag 29 mars klockan 13.00. Anmäl dig med namn, ålder, telefonnummer och mejladress till biblioteket@enkoping.se senast söndagen den 28 mars. Begränsat antal platser.

[Syntolkning. Bild nummer 1: En groda som håller i en penna. Bild nummer 2: En bild på författaren. Bild nummer 3: Omslaget på boken. En bild på huvudpersonen. Hon har glitter i ögonfransarna.]

Liknande titlar

Språk