Mordön av Camilla Lagerqvist - Mordön av Camilla Lagerqvist

Skriv och läs under påsklovet

En grön groda med röda fötter, händer och ögon håller upp en silvrig bläckpenna med gröna detaljer.

Lästips med skrivtips

Mordön av Camilla Lagerqvist
Visa titel Debug

Mordön

Skriv! Skriv! Skriv! Skriv så pennan och tangenterna glöder under påsklovet.

Dagens tips är Mordön av Camilla Lagerqvist.
På sommarlovet bor Elin hos mormor och morfar. Hon träffar Karzan som berättar om ett mord som ska ha utspelat sig ute på en ö i det som nu är ett ödehus. Det sägs att det finns en blodfläck i huset som inte kan tvättas bort. På midsommaraftonsnatten ror Elin och Karzan ut till ön för att utforska huset, men upptäcker snart att de inte är ensamma där. När de springer tillbaka till båten för snabbt åka därifrån upptäcker de att någon skurit av repet och båten är borta. Nu blir det farligt på riktigt – kommer Elin och Karzan att ta sig från ön med livet i behåll?

Vill du ha fler skrivtips? Du har chansen att få proffstips av Camilla Lagerqvist själv. Var med på vår digitala skrivarverkstad, måndag 29 mars klockan 13.00. Anmäl dig med namn, ålder, telefonnummer och mejladress till biblioteket@enkoping.se senast söndag 28 mars. begränsat antal platser.

[Syntolkning: Bild 1 visar en groda som håller i en penna. Bild 2 visar Camilla Lagerqvist mot en rosa bakgrund. Bild 3 visar omslaget till boken Mordön. I en sjö ser man siluetten av en ö med ett ansikte på.]

Liknande titlar

Språk